LeadGuru | Valencia
Resultaatgericht werven van prospects. B2B telecom, cloud IT & energie leadgeneratie
leadguru, leads genereren, leadgeneratie, leadgeneration, B2B leadgeneration, B2B telemarketing, prospect, datamining, callcenter, sales, telecom, IT, energiebranche, intelligente campagnes, consultant
798
page-template-default,page,page-id-798,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

LeadGuru opent een nieuw kantoor in Valencia aan de Spaanse kust

Wil jij hier ook werken? Schrijf je dan in!

14

AANTAL AANMELDINGEN TOT DUSVER
schrijf je ook in middels onderstaand formulier

Tijdelijk of permanent in Spanje werken?
Heb je er weleens aan gedacht dat het werk dat je doet, ook uitstekend in het buitenland kan worden gedaan? Dat klopt ook! Maar daadwerkelijk de stap zetten om naar het buitenland te gaan is groot. Er zijn redenen genoeg om het niet te doen. In het buitenland ben je alleen, je hebt geen goed kantoor, de internet stabiliteit welke voor jou cruciaal is laat te wensen over, hoe regel je verblijf en vervoer, et cetera.

Maar wat nu als al die problemen voor jou worden opgelost? Durf je dan wel die stap te zetten om tijdelijk (of permanent) te gaan wonen en werken in het buitenland?

 

Dit is je kans!
In samenwerking met de Costa Blanca Marketing Group opent LeadGuru binnenkort de deuren van een nieuw kantoor in… VALENCIA! Dit kantoor wordt speciaal ingericht voor Nederlandse opdrachtnemers/zzpers/adviseurs van LeadGuru. En we regelen niet alleen een kantoor, maar geven je de VIP behandeling die je verdient. Wij zorgen dan ook voor alles:

 

  1. de vlucht naar Valencia
  2. als je terug naar Nederland wilt regelen wij dat ook
  3. de transfer vanaf het vliegveld in Valencia
  4. een nette woning
  5. een geweldige kantoor met alle moderne faciliteiten
  6. tijdige betaling van je facturen
  7. een perfecte balans tussen werk en vooral genieten
  8. een aanspreekpunt op locatie voor al je vragen
  9. een warm welkom
  10. de Spaanse zon, zee en het strand!
playa-malvarrosa
playa-malvarrosa
playa-malvarrosa

Wonen aan de Spaanse kust met werkgarantie!

Zo werkt het

Je meld je allereerst aan via het aanmeldformulier op deze pagina. Hierbij geef je aan hoe lang je voor LeadGuru in Valencia wilt werken. Wij laten je zo spoedig mogelijk weten of er in die periode plaats voor jou beschikbaar is. Zodra dit er is, maken we jouw aanvraag definitief en gaan we alles voor je regelen. Je hebt er geen omkijken naar.

Sluit jij je aan?

Vul je gegevens in en dan
bellen wij 
je zo snel mogelijk terug.